FH-KM 145°

Per prerje ne afersi te tokes dhe per korrje ne zona te veshtira per t’u arritur, si edhe e perdorshme prane zonave prane trafikut. Eshte e pajisur me mekanizma pershtatese me fleksibilitet te larte. Me thike prerese 25 cm.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha (kg) Gjatësia Totale (cm)
FH-KM 145° 2.1 126
WordPress PopUp Plugin