Filtër i imët plastic prej 100 m për mbylljen e valvulës

Filtër i imët për valvulën e mbylljes. Parandalon bllokimin e grykave me hedhje të ulët. I përshtatshëm për SG 31, SG 51 dhe SG 71.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin