FR 130 T

Motokosa me mbajtese shpine eshte perfekte per kositje ne terrene te pjerreta dhe te veshtira. Me sistem anti-dridhje shume efektiv dhe doreze rethore me shume funksione. Motorr ekonomik dhe i fuqishem 4-MIX si dhe valvul dekompresioni automatike, me pak zhurme dhe me pak gazra te demshem.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia (cm)
FR 130 T 36.3 1,4/1,9 10.3 280
WordPress PopUp Plugin