FR 131 T

Një mjet pune me shumë përdorime, për punë kositëse në zona, të cilat janë të vështira të aksesohen. Me procedurë të lehtësuar ndezjeje për ndezje të pamundimshme, bosht të ndarë për transportim të lehtë dhe për kursim hapësire, dorezë shumëfunksionale dhe dorezë rrumbullake. E pajisur me motor 4-MIX me serbator të madh për jetëgjatësi pune dhe buton ndalues. Mund të kombinohet me HL-KM, HT-KM, FH-KM, BG-KM, BF-KM, FCB-KM dhe FCS-KM.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FR 131 T 36.3 1,4/1,9 9.6 280
size

small, large

WordPress PopUp Plugin