FR 235

Performancë mbresëlënëse kositjeje. Për kositje bari dhe pastrim barërash të këqija. E fortë dhe e pajisur me fuqinë fillestare të mirënjohur. Me sistem STIHL kundër dridhjes 1-pikësh, dekompresim automatik, motor 2-MIX, dorezë shumëfunksionale dhe dorezë rrumbullake.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FR 235 36.3 1,55/2,1 10.3 272
size

small, large

WordPress PopUp Plugin