FR 450

Motokosë e fuqishme për kositje të sipërfaqeve të mëdha, në terrene të pjerrëta dhe të vështira. Me sistem STIHL kundër dridhjes, STIHL ElastoStart, dorezë shumëfunksionale, dorezë rrumbullake dhe me kapacitet të lartë dhe peshë të ulët.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FR 450 44.3 2,1/2,9 10.8 280
WordPress PopUp Plugin