FR 480 C-F

Për kositje që kërkojnë lëvizje në vende të ndryshme me sipërfaqe të mëdha, që janë të vështira të aksesohen. Me sistem STIHL kundër dridhjes, STIHL ElastoStart, dorezë shumëfunksionale, dorezë rrumbullake dhe ngarkues standard.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FR 480 C-F 48.7 2,2/3,0 11.8 280
size

small, large

WordPress PopUp Plugin