FR 480

FR 480 eshte motokosa e duhur per levizjen nga nje vend ne tjetrin ne siperfaqe te medha toke qe jane te veshtira per t’u aksesuar. Ka nje sistem anti-dridhje shume efikas dhe cante shpine te rehatshme per te mos ndjere lodhjen e punes. Doreza e saj rrethore ben te mundur kositjen ne zona te ngushta mes shkurreve.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia (cm)
FR 480 48.7 2,2/3 10.9 280
WordPress PopUp Plugin