Fryrës BG-KM

Pastron rrugët nga gjethet dhe bari i prerë. Fuqi e lartë fryrëse, gjatësia totale: 89 cm. Pesha 1.8 kg.

Aksesorët: Grykë e sheshtë me kthesë

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin