FS 120 R

Për të punuar në zona me sipërfaqe të mëdha dhe bar të fortë. E pajisur me sistemin STIHL kundër dridhjeve, STIHL ElastoStart, dorezë shumëfunksionale, dhe me mbrojtje. Ofron gjithashtu rregullimin e dorezës pa mjete shtesë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 120 R 30,8 1,3/1,8 6 176
WordPress PopUp Plugin