FS 250

FS 250 është motokosë e fuqishme për punë kositëse të përmasave të medha dhe të vështira. Sistemi anti-dridhje qendror dhe sistemi me ndezje të lehtë, Elastostart e ben këtë produkt edhe më tërheqës. Doreza shumë-funksionale dhe timoni drejtues sigurojnë punë të gjata, jo të lodhshme, si edhe të përshtatshme sipas përdoruesit.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 250 40,2 1,6/2,2 6.3 177
WordPress PopUp Plugin