FS 260 C-E

Për punë kositëse të vështira në sipërfaqe të mëdha. Me sistemin STIHL kundër dridhjes 1-pikësh, STIHL ErgoStart, dorezë shumëfunksionale, si edhe me dorezë në trajtë timoni biçiklete. Ofron rregullimin e dorezës pa mjete shtesë dhe është e pajisur me motor 2-MIX dhe rripin e sigurisë universal ADVANCE.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 260 C-E 41,6 2,0/2,7 7.7 168
size

small, large

WordPress PopUp Plugin