FS 350

Motokosa FS 350 kombinon fuqinë, teknologjinë dhe komfortin e nevojshëm për të mundësuar një produktivitet të lartë gjatë punës. E fokusuar në tregjet e agrikulturës, pyjore dhe kopshtarie, ky model ka një sistem kundër dridhjes 4-pikësh, gjë e cila e bën punen e përdoruesit edhe më të rehatshme. Me dorezë shumëfunksionale, ergonomike dhe me dorezë në trajtë timoni biçiklete.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 350 40.2 1,6/2,2 7.3 177
WordPress PopUp Plugin