FS 360 C-EM

Për punë kositëse në bar të fortë. Me sistemin STIHL kundër dridhjes 4-pikësh, STIHL ErgoStart, dorezë shumëfunksionale, si edhe me dorezë në trajtë timoni biçiklete. Ofron rregullimin e dorezës pa mjete shtesë dhe është e pajisur me motor 2-MIX, STIHL M-Tronic, dhe rripin e sigurisë universal ADVANCE. Teknologjia M-Tronic bën të mundur që motori të punojë në një performancë të shkëlqyer duke marrë parasysh temperaturën e jashtme dhe nevojën e motorit për sasi të sakta benzine dhe ajri.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 360 C-EM 37.7 1,7/2,3 8,5 179
WordPress PopUp Plugin