FS 38

Motokosa FS 38 është produkti më i lehtë në kategorinë e motokosave STIHL, ideale për prerjen e cepave të barit. Shumë komforte dhe funksionale në saj të dorezës rrethore. E pajisur me një motor 2-MIX dhe me pompën e benzinës duke mundësuar një ndezje të lehtë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 38 27,2 0,65/0,9 4,2 147
WordPress PopUp Plugin