FS 55 R

Motokosë me një dizajn modern dhe praktik, ideale për terrene të vështira dhe hapësira të kufizuara. Shumë e lehtë në përdorim me një peshë të vogël dhe kompakte. E pajisur me dorezë shumëfunksionale, dorezë të rrumbullakët, si edhe me motor 2-MIX dhe rrip mbajtës. Ofron rregullimin e dorezës pa përdorur mjete shtesë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 55 R 27,2 0,75/1 4.4 170
WordPress PopUp Plugin