FS 450

FS 450 është një motokosë profesionale, veçanërisht e fuqishme, për të punuar në zona sfiduese me bar të fortë dhe shkurre. Shumë e mirë për punë kositëse. Me sistem kundër dridhjes 4-pikësh, dorezë shumë-funksionale dhe dorezë në trajtë timoni biçiklete.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 450 44.3 2,1/2,9 8 176
WordPress PopUp Plugin