FS 460 C-EM

Nëse punoni në zona sfiduese me bar të fortë dhe shkurre të mëdha, FS 460 C-EM e kryen punën në mënyrë perfekte. Falë motorit të saj ekonomik 2-MIX, kjo motokosë sjell më pak konsum benzine dhe më shumë fuqi. Kjo, e kombinuar edhe me teknologjinë M-Tronic mundëson ndezje të shpejtë dhe mund të arrijë xhiro maksimale edhe në ndezje të ftohtë. Me sistemin STIHL kundër dridhjes 4-pikësh, STIHL ErgoStart, dorezë shumëfunksionale, si edhe me dorezë në trajtë timoni biçiklete. Gjithashtu, ofron rregullimin e dorezës pa mjete shtesë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 460 C-EM 45.6 2,2/3 8.5 179
WordPress PopUp Plugin