FS 490 C-EM

Për punë profesionale në zona me sipërfaqe të mëdha. Me sistemin STIHL kundër dridhjes 4-pikësh, STIHL ErgoStart, dorezë shumëfunksionale, si edhe me dorezë në trajtë timoni biçiklete. Ofron rregullimin e dorezës pa mjete shtesë dhe është e pajisur me motor 2-MIX, STIHL M-Tronic, me logjikë ndezjeje intuitive për përdoruesin, me buton ndalues, si edhe me rripin e sigurisë universal ADVANCE PLUS.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 490 C-EM 51.6 2,4/3,3 9.4 168
WordPress PopUp Plugin