FS 55

Me një peshë të lehtë, strukturë kompakte dhe dorezë të përshtatshme sipas përdoruesit, ky model është ideal për një punë me sipërfaqe të vogla rreth shtëpisë. Dorezë kontrolli praktike e cila sjell lehtësi në përdorimin e pajisjes.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 55 27,2 0,75/1 4.9 170
WordPress PopUp Plugin