FS 56 R

Për përdorim të rehatshëm në hapësira të kufizuara. Me dorezë shumëfunksionale, dorezë rrumbullake, si edhe me motor 2-MIX dhe rrip mbajtës.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin