FS super lube

Lubrifikant mekanizmash me performancë të lartë për të gjitha motokosat dhe sharrat e pastrimit.
Tub: 40 g.
Tub: 80 g.
Tub: 225 g.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin