FSA 130

Motokose e fuqishme me bateri per kositjen ne siperfaqe te medha dhe me bar te forte. Me diameter prerje 26 cm me thike prerese dyshe, timon mbajtes me 3 nivele vendosje fuqie. Shume lehte e komandueshme dhe kompakte, sistem mbajtes amortizues per perdorim me bateri me cante shpine.
Bateria AP 100: Deri ne 18 min.
Bateria AP 200: Deri ne 36 min.
Bateria AP 300: Deri ne 45 min.
Bateria AR 1000: Deri ne 120 min.
Bateria AR 2000: Deri ne 170 min.
Bateria AR 3000: Deri ne 215 min.

Category:
Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Voltazhi (V) Kohëzgjatja (min) Pesha (kg) Gjatësia (cm)
FSA 130 36 18-215 4.5 165
WordPress PopUp Plugin