FSA 45

Motokosë kompakte me bateri, e përdorur për të shkurtuar dhe pastruar barin në ambientet e jashtme të shtëpisë. Me baterinë me jone litiumi (36 Wh) të integruar në trup, si edhe me treguesin e nivelit të karikimit të baterisë të përfshirë në të. FSA 45 ka nje bosht dhe dorezë të cilat mund të përshtaten pä përdorur mjete shtesë, si edhe një kokë kositëse të cilës mund t’i përshtatet këndi i punës, duke përfshirë në këtë mënyrë, edhe kositjen në kënd vertikal. Një tjetër karakteristikë është thjeshtësia në ndryshimin e mjetit prerës nga thika PolyCut në fije kositëse pa patur nevojë të ndryshoni kokën kositëse.

Kohëzgjatja e karikimit të baterisë: 145 min / 210 min (80%/100%).

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin