FSA 57

Motokosë me bateri, e lehtë dhe e thjeshtë në përdorim, për kositje bari dhe pastrim barërash në pjesë këndore afër mureve, me diametër prerës të thikës prej 280 mm, me gjatësi boshti të lëvizshme me buton dhe zhvendosje të dorezave pa patur nevojë per vegla shtesë. Mbajtës distance gjatë kositjes, duke mbajtur larg pengesat si pemë apo shkurre. Dorezë e lehtë dhe e thjeshtë në përdorim. Mbushja e kokës AutoCut C 3-2 me fill prerës pa patur nevojë për vegël. Koka prerëse alternative PolyCut 3-2 me thika plastike të disponueshme si aksesorë.

Llojet e baterive dhe kohëzgjatjet:
Bateria AK 10: Deri në 25 min.
Bateria AK 20: Deri në 50 min.
Bateria AK 30: Deri në 60 min.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Voltazhi (V) Kohëzgjatja (min) Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FSA 57 36 25-60 2.7 149
WordPress PopUp Plugin