FSA 85

Motokose me bateri ideale per kositjen rreth pengesave te ndryshme si peme dhe shkurre. Diameter prerje prej 35 cm, fije qe zgjaten vete duke prekur koken prerese ne toke, doreze te harkuar qe pershatet ne shume pozicione. Punon ne menyre te qete pa pasur nevojen e kufjeve dhe me nje kontroll variabel shpejtesie.
Llojet e baterive dhe kohezgjatjet:
Bateria AP 100: Deri ne 15 min.
Bateria AP 200: Deri ne 30 min.
Bateria AP 300: Deri ne 45 min.
Bateria AR 1000: Deri ne 120 min.

Category:
Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Voltazhi (V) Kohëzgjatja (min) Pesha (kg) Gjatësia (cm)
FSA 85 36 15-200 2.8 165
WordPress PopUp Plugin