FSA 90

Motokosë me bateri për punë në sipërfaqe të mëdha me bar të fortë. Diametri prerës 260 mm me thikën prerëse të barit, maksimumi i diametrit prerës 380 mm me fijen kositëse. E pajisur me dorezë në trajtë timoni biçiklete dhe dorezë kontrolli me funksionin e pjesshëm të ngarkesës ECOSPEED, si edhe me mbrojtje në të dyja shpatullat.

Llojet e baterive dhe kohëzgjatjet:
Bateria AP 100: Deri në 15 min.
Bateria AP 200: Deri në 30 min.
Bateria AP 300: Deri në 45 min.
Bateria AR 1000: Deri në 120 min.
Bateria AR 2000: Deri në 180 min.
Bateria AR 3000: Deri në 220 min.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Voltazhi (V) Kohëzgjatja (min) Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FSA 90 36 15-220 3.2 177
WordPress PopUp Plugin