FSB-KM, AutoCut 11-2

Ideale per shkurtimin e barit ne terrene te kufizuara dhe te veshtira. E pajisur me AutoCut C 6-2 dhe bosht te kthyer. Nuk eshte e pershtatshme per sistemet kombi: KM 131, KM 131 R dhe KMA 130 R.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha (kg) Gjatësia Totale (cm)
FSB-KM, AutoCut 11-2 0.7 77
WordPress PopUp Plugin