FSE 31

Për punë krasitëse dhe shkurtime. E pajisur me dorezë në trajtë laku dhe kokë kositëse rrotulluese. Ofron rregullim të dorezës pa përdorur mjete shtesë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Voltazhi (V) Fuqia  (W) Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FSE 31 230 245 2.2 110
size

small, large

WordPress PopUp Plugin