FSE 52

Motokosë elektrike e fuqishme, e lehtë dhe jo e zhurmshme. Me stukturë moderne dhe funksionale dhe veçori të përmirësuara e të reja, lehtësisht e manovrueshme nëpër kopshte të vogla. E pajisur me doreza mbajtëse të rehatshme dhe të përshtatshme për çdo përdorues.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Voltazhi (V) Fuqia  (W) Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FSE 52 220-240 500 2.2 30-25
WordPress PopUp Plugin