FSE 60

Model i ri dhe shumë rezistent, i përshtatshëm për kositje bari të fortë, në afërsi të shtëpive. Me fije lehtësisht te zëvendësueshme, dorezë të harkuar dhe të përshtatshme sipas nevojës. Motokosë ideale për cepat e kopshteve, të trotuareve dhe zonave të vështira për t’u arritur.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Voltazhi (V) Fuqia (W) Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FSE 60 230 540 3,9 153
WordPress PopUp Plugin