FSE 81

Motokosë elektrike me performancë të lartë, me dorezë të harkuar dhe të butë në mbajtje, perfekte për kositje të sipërfaqeve të mëdha rreth shtëpive. Me fije lehtësisht të zëvendësueshme, motor të fuqishëm 1000 W dhe kontrollues elektronik shpejtësie. E pajisur gjithashtu me mbrojtëse distance për pemët dhe bimët nga dëmtimi i fijeve.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Voltazhi (V) Fuqia (W) Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FSE 81 230 1000 4.7 153
WordPress PopUp Plugin