Furçë me qime të forta KB-KM

Heq papastërtitë nga zgavrat dhe brazdat më të thella. E pajisur me qime të forta, furça rrotullohet mbrapsht, përfshihet mbrojtësja, gjatësia totale 125 cm. Pesha: 6.4 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin