Furçë pastrimi rrotulluese

Ø 155 mm. Për pastrim efikas të sipërfaqeve të ndjeshme, me furçë të brendshme rrotulluese dhe kënd pune të rregullueshëm. Për RE 90-RE 170 PLUS.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin