GH 460 C

Grirëse degësh e fuqishme me benzinë për një volum të lartë të degëve të trasha apo edhe materialeve më të buta. Nuk ka nevojë për lidhje me energjinë elektrike. Ideale për të grirë në mënyrë të veçantë një volum të madh materialesh. E pajisur me sistemin me 2 dhoma, tehet prerëse sandwich dhe një buton për ndezje dhe çelës sigurie. Me goma pneumatike për t’u transportuar lehtësisht.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin