GHE 140 L

Grirëse degësh elektrike me motor të fuqishëm për grirje rastësore të degëve me trashësi mesatare. Me grykë në formë gjetheje, kontejner të integruar për mbetjet e grira dhe thika që nuk shkaktojnë zhurmë. Paloset për të kursyer vend dhe për t’u transportuar lehtësisht.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin