GHE 150

Grirëse degësh elektrike dhe kompakte, me motor të fuqishëm për grirje rastësore të degëve me trashësi mesatare. Me sistem thikash sandwich dhe grykë në formë gjetheje.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin