GHE 250

Grirëse degësh elektrike me motor të fuqishëm për punë të vazhdueshme grirjeje të degëve me trashësi mesatare dhe materialeve të buta. Ideale për të grirë sasi të mëdha materialesh.Me sistem thikash sandwich.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin