Grykë e rregullueshme prej bronzi

Me grykë bronzi të rregullueshme, modeli i spërkatjes nga hinka në sprucimin e fortë të plotë mund të rregullohet. Për një rezultat optimal të spërkatjes edhe nën kushte të ndryshme ose aplikime të ndryshme. E përshtatshme për SG 31, SG 51 dhe SG 71.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin