Grykë hinkë 2.5 mm prej bronzi

Grykë speciale me kalibër të madh për sasi të mëdha hedhjeje. E përshtatshme për SG 31, SG 51 dhe SG 71.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin