Grykë lugë plastike

Ideale për të spërkatur sipërfaqe të mëdha ose dy shtretër lulesh në të njëjtën kohë, drejtimi i grykës mund të rregullohet veç për secilën. E përshtatshme për SG 31, SG 51 dhe SG 71.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin