Grykë reaktive 65-0025 prej bronzi

Grykë me sprucim me ventilator me kalibër të vogël dhe hedhje të ulët për çdo shpërndarje të imët dhe të shënjestruar të spërkatjes. E përshtatshme për SG 31, SG 51 dhe SG 71. Për t’u montuar tek SG 51 dhe SG 71, nevojitet një përshtatës.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin