Grykë reaktive 80-04 prej bronzi

Grykë me sprucim me ventilator me kalibër të madh për aplikime mbi sipërfaqe. Shumë e përshtatshme për eleminimin e barërave të këqija dhe të forta. E përshtatshme për SG 31, SG 51 dhe SG 71.  Për t’u montuar tek SG 51 dhe SG 71, nevojitet një përshtatës.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin