Grykë thithëse për radiatorë

Për pastrimin e radiatorëve dhe grilave. Grykë për plasa me shtesë furçe speciale, për SE 33–SE 133 ME.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin