GS 461

Manovrohet si sharrë me zinxhir, me energji si një makineri prerëse: tendosje anësore, sistem kundër dridhjes STIHL, lidhje uji, valvul dekompresioni, STIHL ElastoStart, kordon ndezësi
rezistent ndaj ujit, filtër HD2, serbator i cili mund të mbushet edhe kur pozicionohet në këmbë dhe tapë serbatori pa vegla shtesë.
Për prerje të lagësht të betonit dhe sipërfaqeve të forta: Gjatësia e shinës 40 cm
Për prerje të lagësht të tubave me përmasa të mëdha :Gjatësia e shinës 45 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin