GTA 26

Krasitëse degësh me bateri për një gamë të gjerë përdorimesh kopshtarie. Për krasitjen e degëve dhe shkurreve, prerjen e mbeturinave të kopshtit dhe ndërtimin me dru. E pajisur me një zinxhir sharre 1/4 “PM3 për një fuqi të lartë të prerjes dhe performancës. Përfshin një dorezë kontrolli e cila nuk lejon rrëshkitje gjatë mbajtjes dhe përdorimit, duke siguruar kështu ergonomi të përsosur. Ofron zëvendësimin e zinxhirit pa mjete shtesë, kapuçin mbrojtës dhe fleksibël për një punë të sigurt, si edhe treguesin e nivelit të karikimit të baterisë. GTA 26 është e disponueshme si set ose si një mjet individual.

Të përfshira në set:
1 x bateri me jone litiumi AS 2, 28 Wh, 10.8 V
1 x karikues standart AL 1
1 x shinë prerëse të lehtë me gjatësi 10 cm
1 x zinxhir prerës 1/4″ PM3, 10 cm
1 x MultiOil Bio, 50 ml
1 x çantë mbajtëse e zezë/portokalli me vrima për montim në mur.

GTA 26 si mjet individual pa bateri, karikues dhe çantë mbajtëse, përfshirë: MultiOil Bio, 50 ml.
Gjatësia e shinës: 10 cm
GTA 26 set me AS 2 dhe AL 1.
Gjatësia e shinës: 10 cm

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Energjia e baterise (V) Pesha  (kg)
GTA 26 10.8 1.2
WordPress PopUp Plugin