Gur mprehës

Për gërshërët e krasitjes, ato për pemë, prerëset e gardheve si edhe mprehjen me precizion të grepave për shkurret, lëvoret dhe sëpatat. I veshur nga të dyja anët me kokrra të ashpra dhe të buta për t’u përdorur në vaj dhe në ujë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin