Helmetë lodër

Kopja identike e helmetës profesionale të STIHL, plastikë ABS, mburojë e lëvizshme, madhësi e pështatshme, e bashkangjitur me mbrojtësen e veshëve. Kjo helmetë nuk ka funksion mbrojtës dhe është e përshtatshme për fëmijë mbi moshën 3 vjeç.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin