HL-KM 0°

Ideale per formesimin e mureve te larte dhe te gjere.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha (kg) Gjatësia Totale (cm)
HL-KM 0° 1.6 107
WordPress PopUp Plugin