HL-KM 145°

Ideale per formesimin e mureve te larte, te gjere dhe me prane tokes. E pajisur me mekanizem te pershtatatur.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha (kg) Gjatësia Totale (cm)
HL-KM 145° 2.3 148
WordPress PopUp Plugin